Syksyn asiakastyytyväisyys 99.2% – ruusujen aika

asiakastyytyväisyys

Kiitos kaikille marraskuiseen asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneille. Saimme kaikissa viidessä toimipisteessä yhteensä 72 vastausta ja näistä asiakkaista huikeat 99.2% suosittelisi palveluitamme tuttavilleen. Kehityskohteita emme tänäkään vuonna saaneet teiltä esiin ongittua, joten jatketaan samalla polulla eteenpäin ja tehdään parhaamme ihan jokaisen asiakkaamme hyvinvoinnin eteen.

Näin loppuvuodesta kun tontutkin liikkuu on aiheellista antaa myös julkinen kiitos aivan upeaa palautetta saaneelle henkilökunnallemmekin. Teette työtänne suurella sydämellä ja se näkyy alle koostetuista muutamista lainauksista asiakkailta. Lista kiitoksista oli niin pitkä että tässä vain osa:

  • Apua olen saanut useampaankin vaivaan kuin mitä alun perin on ollut suunnitelmissa ☺ Ystävällinen, rento. henkilökunta
  • Erittäin hyvä. Reippaat, asiansa tuntevat hoitajat, auttavaiset, hyvä ilmapiiri, tosi inhimillistä toimintaa. Iloista porukkaa. Joustavia. Aikoja voi sovitella. En osaa niin paljon laatusanoja.
  • Asiansa osaava ja tehokas henkilökunta. Asiakas palvelu 10 arvoista. Joustavuutta löytyy. Paikka hyvä.  Aina on saanut apua vaivoihinsa.
  • Kyllä kiitos, sain kaiken avun vaivoihini. Henkilökohtainen, rohkaiseva. Ystävä sai itse avun täältä ja neuvoi. Hyvää jatkoa, asiakkaita, työn iloa! Kehoitan toisiakin
  • Hyvä ilmapiiri, mukava henkilökunta, asiantuntevakin, asiakkaan ’’ehdoilla’’ –kuunnellaan, terapiasalissa muiden kuntoutujien kanssa -> luo yhteisöä, kotoisuutta, turvaa, luottamusta -> iloa.