Sydänkuntoutuksen ryhmät

 Sydänkuntoutus

Järjestämme yhdessä LeWell hyvinvointi- ja valmennuskeskuksen  sydänterveyttä edistävävää kuntoutusta, jota toteutamme langatonta EKG-seurantaa hyväksi käyttäen.

Tämä liikuntamuoto soveltuu sinulle,

  • joka haluat kohottaa kuntoasi nousujohteisesti  ja haluat tieteellisesti tutkittua dataa harjoittelustasi
  • jolla on kohonnut riski sairastua  sepelvaltimotau​tiin. Riskisi sairastua saattaa kohota, mikäli sinulla on  ylipainoa, kohonnut verenpaine, tupakoit tai sairastat diabetesta
  • jolla on jo todettu sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksia kuten diabetes tai sepelvaltimotauti tai
  • jolle on tehty sydäntoimenpiteitä.

Miten pääsen ryhmään?

Ryhmään tullessasi sinulle tehdään aluksi lääkärintarkastus ja rasituskoe lääkärin valvonnassa. Näiden perusteella laaditaan henkilökohtainen sydänvalmennusohjelma, joka toteutuu  kestävyys- ja lihaskuntoharjoitteluna sekä ravitsemusohjauksena.
Tunnin mittaisilla valmennuskerroilla pääset polkemaan sykeseurannassa harjoituspyörällä ja tekemään laiteharjoitteita kuntosalilla. Oikea yhdistelmä aerobista ja lihasvoimaharjoittelua parantaa sydämen ja verenkiertoelimistön tilaa, kestävyyskuntoa sekä sokeri- ja rasva-aineenvaihduntaa. Ohjaajan ja huipputeknologian lisäksi saat tukea ja kannustusta myös muilta ryhmäläisiltä.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Jo kuuden kuukauden tehokkaalla ja valvotuissa olosuhteissa ohjatulla harjoittelulla on tieteellisesti todettu olevan erittäin myönteisiä vaikutuksia terveyteen: verenpaine laskee, sokeri- ja kolesteroliarvot paranevat, vyötärölihavuus vähenee ja yleinen hyvinvointi ja jaksaminen paranevat merkittävästi.

Ryhmät kokoontuvat hyvinvointi- ja valmennuskeskus LeWell:llä (Kammintie 4, entinen Peukkula). Lisätietoja sydänvalmentajilta p. 044 5593093. 

Yksilöllisen sydänvalmennuksen hinta ryhmässä: 10 kerran kortti 250€

Tai rajaton kuukausikortti sydänryhmiimme, sisältäen myös Lewellin kuntosalin vapaan käytön 145€/kk

Katso myös esittelyvideo ryhmästämme

Rasituskokeet ajanvaraus ja lisätiedot:

Lääkärikeskus Pihlajalinna Jyväskylä puh. 010 312 118. Rasitus-EKG:n voi varata ajan soittamalla ajanvaraukseen ja varaamalla tutkimusajan kardiologi Jari Laukkaselle. Rasituskokeeseen aikaa varattaessa tulee mainita, että olette tulossa meidän ryhmäämme ja Jari Laukkasen luvalla saatte varata ajan ilman lähetettä.